Juliu’s panzió

Juliu’s panzió

Juliu’s panzió

Română

Cameră cu două paturi la mansardă

Camerele cu două paturi la mansardă sunt alegerea perfectă pentru prieteni și pentru rude care doresc să se cazeze împreună. Paturile sunt confortabile și oferă o odihnă relaxantă. Camerele au baie, televizor și WiFi gratuit pentru ca sejurul vostru alături de noi să fie cât mai plăcut și mai confortabil.

Cameră cu pat matrimonial

Camerele cu pat matrimoniale sunt elegante și romantice. Patul mare matrimonial din dotare are o saltea confortabilă și moale pentru a vă oferi odihna perfectă. Baia, televizorul și WiFi-ul gratuite contribuie, de asemenea, la un sejur plăcut.

Cameră cu patru paturi

Camerele cu patru paturi sunt ideale pentru familii sau grupuri de prieteni. Datorită amenajării interioare, fiecare oaspete beneficiază de spațiu confortabil. Camerele sunt dotate cu patru paturi moi, baie, televizor și WiFi gratuit.

Camere cu două paturi

Camerele cu două paturi sunt ideale pentru prieteni sau rude care doresc să se cazeze împreună. Paturile sunt confortabile și oferă o odihnă relaxantă. Camerele au baie, televizor și WiFi gratuit pentru ca sejurul vostru alături de noi să fie cât mai plăcut și mai confortabil.

Cameră single

Camerele single sunt confortabile și spațioase. Ideale pentru cei care călătoresc singuri sau doresc să se cazeze separat. Fiecare cameră este dotată cu un pat confortabil, baie, televizor și WiFi gratuit.