Egyágyas szoba

150 RON / éjszaka

Egyágyas szoba

150 RON / éjszaka

Hajszárító
1 fő részére
saját fürdőszoba
nemdohányzó

Részletek

Az egyágyas szobáink komfortosak és tágasak. Ideálisak azok számára, akik egyedül utaznak vagy külön szeretnének megszállni. Mindegyik szoba felszerelt egy kényelmes ággyal, saját fürdőszobával, TV-vel és ingyenes Wifi-vel.

A Juliu’s Panzió szobáiban azonos kényelmi normák érvényesek. Mindegyik apartman tágas, ízlésesen berendezett és kellemes környezetet biztosít a pihenéshez. A fürdőszobák modernek és jól felszereltek, hogy minden vendégünk maximális kényelmet élvezhessen.

Saját fürdőszoba
TV
Hűtőszekrény
pótágy igényelhető 1 fő részére
légkondicionáló

Nemdohányzó
hajszárító
Wifi

Házirend

A panzió belterében szigorúan tilos a dohányzás. Kérjük, tartsák tiszteletben azokat a vendégeinket, akik a dohányfüstmentes környezetet részesítik előnyben. Dohányozni az étterem teraszán van lehetőség. Kérjük, hogy a szobából való kijelentkezést legkésőbb délelőtt 11 óráig hajtsák végre. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy az új vendégeknek időben előkészítsük a szobákat a bejelentkezésükhöz. Sajnálattal közöljük, hogy háziállatokat nem engedélyezünk a panzió területén. Kérjük, hogy ezt vegyék figyelembe foglalásukkor, és gondoskodjanak kedvenceik alternatív elhelyezéséről. Kérjük, tartsák be a fent említett házirendet, hogy minden vendégünk zavartalanul élvezhesse a tartózkodását panziónkban. Köszönjük az együttműködést!