Juliu’s panzió

Juliu’s panzió

Juliu’s panzió

Szobák már 150 RON-tól / éjszaka

A panzióról

Székelyföld meghatározó térségében, a Csíki-medencében, Csíkszereda városában található a Juliu’s Panzió. A város Brassó felé vezető kijáratánál elhelyezkedő panziót könnyű megközelíteni, amit a környékbeli és távoli utazók is előszeretettel választanak pihenőállomásként. A háromcsillagos szálló és étterem kényelmes pihenést és feltöltődést biztosít nagyobb csoportoknak, családoknak és egyéneknek egyaránt.

Szolgáltatásaink

Vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon, e-mailen keresztül vagy személyesen!

Étterem 80 személyes férőhellyel

Élvezze az étteremünk ízletes ételeit és barátságos légkörét, ahol akár 80 vendégnek is helyet tudunk biztosítani. Válasszon a friss és ízletes fogásaink széles választékából, melyeket szakácsaink nagy szakértelemmel készítenek.

Fedett terasz

Élvezze a friss levegőt a fedett teraszunkon. Ez a kellemes és relaxáló helyszín tökéletes választás egy csendes ebédhez vagy egy kellemes délutáni kávézáshoz.

Bár

Látogasson el a bárunkba, és lazítson egy kellemes környezetben. Kínálatunkban változatos italok és koktélok szerepelnek. Ideális helyszín egy kellemes beszélgetéshez vagy egy frissítő ital elfogyasztásához.

Wifi és kábeltévé

Ingyenes Wifi és kábeltévé áll rendelkezésre minden szobában, hogy megfelelő környezetben tudjon kikapcsolódni, szórakozni.

24/7 recepció

A recepciónk éjjel-nappal rendelkezésre áll, hogy gondoskodjunk minden igényéről és segítsünk bármilyen kérdésben vagy problémában.

Játszótér

A gyermekek számára kialakított játszótérünk garantált szórakozást nyújt a kisebbeknek, akik a játékot és a kalandot biztonságos és természetes környezetben élvezhetik.

 Térfigyelő kamerás parkolás

Biztonságos és gondtalan parkolást kínálunk vendégeinknek a térfigyelő kamerás parkolónkban, amit ingyenesen használhat itthartózkodása alatt.

Házirend

A panzió belterében szigorúan tilos a dohányzás. Kérjük, tartsák tiszteletben azokat a vendégeinket, akik a dohányfüstmentes környezetet részesítik előnyben. Dohányozni az étterem teraszán van lehetőség. Kérjük, hogy a szobából való kijelentkezést legkésőbb délelőtt 11 óráig hajtsák végre. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy az új vendégeknek időben előkészítsük a szobákat a bejelentkezésükhöz. Sajnálattal közöljük, hogy háziállatokat nem engedélyezünk a panzió területén. Kérjük, hogy ezt vegyék figyelembe foglalásukkor, és gondoskodjanak kedvenceik alternatív elhelyezéséről. Kérjük, tartsák be a fent említett házirendet, hogy minden vendégünk zavartalanul élvezhesse a tartózkodását panziónkban. Köszönjük az együttműködést!

Kérdése van?

 Forduljon hozzánk bizalommal!