Juliu’s panzió

Juliu’s panzió

Juliu’s panzió

Camere de la 150 RON / noapte

Despre pensiune

Pensiunea Juliu’s se află într-o regiune caracteristică Ținutului Secuiesc, în Depresiunea Ciucului, mai exact, în municipiul Miercurea Ciuc. Călătorii din zonă, dar și cei sosiți de la distanțe mai mari poposesc adesea la această pensiune situată într-un loc ușor de găsit, la ieșirea către Brașov a orașului. Hotelul-restaurant de trei stele oferă relaxare și revigorare confortabilă pentru grupuri mai mari de oaspeți, pentru familii și pentru persoane individuale deopotrivă.

Faceți turul noii voastre case!

Servicii

În pensiunea noastră modernă de trei stele vă oferim confort și posibilitate de relaxare cu următoarele servicii

Restaurant cu 80 de locuri

Savurați felurile de mâncare gustoase și atmosfera plăcută a restaurantului nostru amenajat pentru 80 de oaspeți. Alegeți din oferta noastră de mâncăruri proaspete și gustoase, preparate cu mare drag și multă experiență de către bucătarii noștri.

Terasă acoperită

Bucurați-vă de aerul curat pe terasa noastră acoperită. Acest loc de relaxare plăcut este o alegere perfectă pentru un prânz liniștit sau pentru o după-amiază la o cafea.

Bar

Treceți pe la barul nostru și relaxați-vă într-un mediu plăcut. Vă oferim o gamă variată de băuturi și cocktail-uri. Un loc ideal pentru o poveste sau pentru a vă bucura de o băutură răcoritoare.

WiFi și televiziune prin cablu

În fiecare cameră avem WiFi și televiziune prin cablu gratuite pentru a vă putea relaxa și distra într-un mediu confortabil.

Recepție 7/24

La recepție vă stăm la dispoziție zi și noapte pentru a vă putea îndeplini toate cerințele și a vă ajuta în orice problemă întâmpinată.

Teren de joacă

Am amenajat un teren de joacă pentru copii unde cei mici se vor distra garantat, bucurându-se de joacă și de aventuri într-un mediu natural.

Parcare cu supraveghere video

Oferim o parcare sigură și fără griji oaspeților noștri în parcarea supravegheată cu camere video și care le stă la dispoziție gratuit pe toată perioada sejurului.

Regulamentul pensiunii

Fumatul este strict interzis în incinta pensiunii. Vă rugăm să-i respectați pe oaspeții care nu își doresc fum de tutun în jur. Fumatul este permis pe terasa restaurantului. Vă rugăm să părăsiți camerele (check-out) până la ora 11 dimineața. Astfel vom putea pregăti din timp camerele pentru oaspeții care vor veni după. Ne pare rău, dar nu permitem accesul cu animale de companie pe proprietatea pensiunii. Vă rugăm să aveți în vedere acest aspect la rezervarea cazării și să asigurați un aranjament alternativ pentru animalele voastre de companie. Vă rugăm să respectați regulamentul de mai sus pentru ca toți oaspeții noștri să se poată bucura de sejurul în pensiunea noastră. Vă mulțumim pentru înțelegere!

Our stay was amazing. We will be returning again.
Amy Johnson
Adventurer
We were treated like royalty. Bellevue is the real deal! Highly recommended.
Pete
Adventurer

Aveți o întrebare?

Contactați-ne cu încredere!