Juliu’s panzió

Juliu’s panzió

Juliu’s panzió

Camere

Alegeți-vă cazarea în funcție de nevoile și dorințele voastre!

190 RON
/noapte

Cameră cu pat matrimonial

Camerele cu pat matrimoniale sunt elegante și romantice. Patul mare matrimonial din dotare are o saltea confortabilă și moale pentru a vă oferi odihna perfectă. Baia, televizorul și WiFi-ul gratuite contribuie, de asemenea, la un sejur plăcut.

320 RON
/noapte

Cameră cu patru paturi

Camerele cu patru paturi sunt ideale pentru familii sau grupuri de prieteni. Datorită amenajării interioare, fiecare oaspete beneficiază de spațiu confortabil. Camerele sunt dotate cu patru paturi moi, baie, televizor și WiFi gratuit.

180 RON
/noapte

Camere cu două paturi

Camerele cu două paturi sunt ideale pentru prieteni sau rude care doresc să se cazeze împreună. Paturile sunt confortabile și oferă o odihnă relaxantă. Camerele au baie, televizor și WiFi gratuit pentru ca sejurul vostru alături de noi să fie cât mai plăcut și mai confortabil.

150 RON
/noapte

Cameră single

Camerele single sunt confortabile și spațioase. Ideale pentru cei care călătoresc singuri sau doresc să se cazeze separat. Fiecare cameră este dotată cu un pat confortabil, baie, televizor și WiFi gratuit.

Cu ce vă putem ajuta?

Contactați-ne telefonic, prin e-mail sau personal!

Aveți o întrebare? Vă stăm la dispoziție!

Fie că doriți o rezervare, o informație sau orice alte detalii, sunați-ne cu încredere la numărul de telefon +40266 311 160.

Doriți să rezervați cazare? Trimiteți-ne un mesaj!

Scrieți-vă întrebările, observațiile și trimiteți-le printr-un mesaj la adresa de e-mail office@juliuspension.ro!

Sunteți în zonă? Vizitați-ne!

Dacă vă aflați în apropiere de Miercurea Ciuc, cel mai simplu mod de a ne contacta este să ne vizitați personal la pensiune. Vă așteptăm la adresa: Calea Brașovului numărul 125!

Our stay was amazing. We will be returning again.
Amy Johnson
Adventurer