Juliu’s panzió

Juliu’s panzió

Juliu’s panzió

Despre pensiune

Pensiunea Juliu’s se află într-o regiune reprezentativă a Ținutului Secuiesc, în Depresiunea Ciucului, mai exact, în municipiul Miercurea Ciuc. Situată la ieșirea din oraș spre Brașov, este ușor de accesat și este un popas popular, pentru turiștii din zonă, dar și de mai departe. Hotelul-restaurant de trei stele oferă un sejur relaxant și confortabil atât pentru grupuri mai mari și pentru familii, cât și pentru persoane singure.

Camere disponibile

Vă stăm la dispoziție cu camere în stiluri și dimensiuni variate

Cameră single

Camerele single sunt confortabile și spațioase. Ideale pentru cei care călătoresc singuri sau doresc să se cazeze separat. Fiecare cameră este dotată cu un pat confortabil, baie, televizor și WiFi gratuit.

150 RON/noapte
Mai multe detalii

Camere cu două paturi

Camerele cu două paturi sunt ideale pentru prieteni sau rude care doresc să se cazeze împreună. Paturile sunt confortabile și oferă o odihnă relaxantă. Camerele au baie, televizor și WiFi gratuit pentru ca sejurul vostru alături de noi să fie cât mai plăcut și mai confortabil.

180 RON/noapte
Mai multe detalii

Cameră cu patru paturi

Camerele cu patru paturi sunt ideale pentru familii sau grupuri de prieteni. Datorită amenajării interioare, fiecare oaspete beneficiază de spațiu confortabil. Camerele sunt dotate cu patru paturi moi, baie, televizor și WiFi gratuit.

320 RON/noapte
Mai multe detalii

Cameră cu pat matrimonial

Camerele cu pat matrimoniale sunt elegante și romantice. Patul mare matrimonial din dotare are o saltea confortabilă și moale pentru a vă oferi odihna perfectă. Baia, televizorul și WiFi-ul gratuite contribuie, de asemenea, la un sejur plăcut.

190 RON/noapte
Mai multe detalii

Restaurant&Bar

Restaurantul nostru are 80 de locuri, iar aici pot fi organizate evenimente mai restrânse, sau întâlniri familiale. Oferim oaspeților noștri o gamă largă de mâncăruri și răcoritoare.

Recepție 24/7

Vă stăm la dispoziție cu serviciu de recepție permanent!

Parcare gratuită

Parcați-vă mașina într-un spațiu sigur în parcarea noastră cu supraveghere video – gratuit!

TV & Wifi

Pensiunea dispune de televiziune prin cablu și rețea WiFi gratuită de care oaspeții noștri pot beneficia fără restricții.

Teren de joacă

Familiile cu copii beneficiază de un teren de joacă atractiv în curtea pensiunii.

Our stay was amazing. We will be returning again.
Amy Johnson
Adventurer

Explorați regiunea!

Peisajul și atracțiile turistice ale Ținutului Secuiesc se află doar la o aruncătură de băț de pensiune.

Șumuleu Ciuc

Șumuleu Ciuc este un loc de pelerinaj renumit din Transilvania. Biserica și capela aflate pe un deal minunat oferă o priveliște de neuitat.

Biserica

Această biserică are o semnificație culturală și religioasă deosebită pentru oraș. Arhitectura ei și peisajul pitoresc îi fascinează pe vizitatori.

Barajul de la Frumoasa

Barajul de la Frumoasa este paradisul celor ce iubesc frumusețile naturii. Un lac minunat înconjurat de pădurile verzi te invită la plimbări și sunt amenajate și locuri de picnic.

Faceți turul noii voastre case!

Aveți o întrebare?

Contactați-ne cu încredere!