Cameră cu patru paturi

320 RON / noapte

Cameră cu patru paturi

320 RON / noapte

Uscător de păr
4 persoane
baie
nefumător

Detalii

Camerele cu patru paturi sunt ideale pentru familii sau grupuri de prieteni. Datorită amenajării interioare, fiecare oaspete beneficiază de spațiu confortabil. Camerele sunt dotate cu patru paturi moi, baie, televizor și WiFi gratuit.

În toate camerele de la Pensiunea Juliu’s, standardele de confort sunt aceleași. Fiecare cameră este spațioasă, amenajată cu bun gust și asigură un mediu plăcut pentru odihnă. Băile sunt moderne și bine dotate pentru ca toți oaspeții noștri să se bucure de un confort maxim.

baie
televizor
Frigider
posibilitate pat suplimentar 1 persoană
aer condiționat

nefumători
uscător de păr
Wifi

Regulamentul pensiunii

Fumatul este strict interzis în incinta pensiunii. Vă rugăm să-i respectați pe oaspeții care nu își doresc fum de tutun în jur. Fumatul este permis pe terasa restaurantului. Vă rugăm să părăsiți camerele (check-out) până la ora 11 dimineața. Astfel vom putea pregăti din timp camerele pentru oaspeții care vor veni după. Ne pare rău, dar nu permitem accesul cu animale de companie pe proprietatea pensiunii. Vă rugăm să aveți în vedere acest aspect la rezervarea cazării și să asigurați un aranjament alternativ pentru animalele voastre de companie. Vă rugăm să respectați regulamentul de mai sus pentru ca toți oaspeții noștri să se poată bucura de sejurul în pensiunea noastră. Vă mulțumim pentru înțelegere!