Négyágyas szoba

320 RON / éjszaka

Négyágyas szoba

320 RON / éjszaka

Hajszárító
1 fő részére
saját fürdőszoba
nemdohányzó

Részletek

A négyágyas szobáink ideálisak családok vagy baráti társaságok számára. A belső kialakításnak köszönhetően minden vendég kényelmesen elfér. A szobákban elérhető négy puha ágy, privát fürdőszoba, TV és ingyenes Wifi.

A Juliu’s Panzió szobáiban azonos kényelmi normák érvényesek. Mindegyik apartman tágas, ízlésesen berendezett és kellemes környezetet biztosít a pihenéshez. A fürdőszobák modernek és jól felszereltek, hogy minden vendégünk maximális kényelmet élvezhessen. 

Saját fürdőszoba
TV
Hűtőszekrény
pótágy igényelhető 1 fő részére
légkondicionáló

Nemdohányzó
hajszárító
Wifi

Házirend

A panzió belterében szigorúan tilos a dohányzás. Kérjük, tartsák tiszteletben azokat a vendégeinket, akik a dohányfüstmentes környezetet részesítik előnyben. Dohányozni az étterem teraszán van lehetőség. Kérjük, hogy a szobából való kijelentkezést legkésőbb délelőtt 11 óráig hajtsák végre. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy az új vendégeknek időben előkészítsük a szobákat a bejelentkezésükhöz. Sajnálattal közöljük, hogy háziállatokat nem engedélyezünk a panzió területén. Kérjük, hogy ezt vegyék figyelembe foglalásukkor, és gondoskodjanak kedvenceik alternatív elhelyezéséről. Kérjük, tartsák be a fent említett házirendet, hogy minden vendégünk zavartalanul élvezhesse a tartózkodását panziónkban. Köszönjük az együttműködést!