Juliu’s panzió

Juliu’s panzió

Juliu’s panzió

De vizitat

Despre pensiune

Pensiunea Juliu’s se află într-o regiune caracteristică Ținutului Secuiesc, în Depresiunea Ciucului, mai exact, în municipiul Miercurea Ciuc. Călătorii din zonă, dar și cei sosiți de la distanțe mai mari poposesc adesea la această pensiune situată într-un loc ușor de găsit, la ieșirea către Brașov a orașului. Hotelul-restaurant de trei stele oferă relaxare și revigorare confortabilă pentru grupuri mai mari de oaspeți, pentru familii și pentru persoane individuale deopotrivă.

Șumuleu Ciuc

Șumuleu Ciuc este un loc de pelerinaj renumit din Transilvania. Biserica și capela aflate pe un deal minunat oferă o priveliște de neuitat. Pelerinajul de Rusalii și ritualurile tradiționale cu oamenii îmbrăcați în porturi populare păstrează o tradiție veche de mai multe sute de ani.

Bazilica Șumuleu Ciuc

Această biserică are o semnificație culturală și religioasă deosebită pentru oraș. Arhitectura ei și peisajul pitoresc îi fascinează pe vizitatori. Sanctuarul și decorațiunile interioare arată bogăția și frumusețea tradiției religioase.

Barajul de la Frumoasa

Barajul de la Frumoasa este paradisul celor ce iubesc frumusețile naturii. Un lac minunat înconjurat de pădurile verzi te invită la plimbări și sunt amenajate și locuri de picnic. Traseele de mers pe jos și punctele de belvedere permit vederi panoramice ale peisajului înconjurător.

Lacul Sfânta Ana

Lacul Sfânta Ana este o adevărată minune a naturii, culoarea albastră a apei adânci și împrejurimile sale oferind o priveliște pitorească. Acest lac vulcanic este înconjurat de păduri și de munți, locuri ideale pentru drumeții și excursii în natură.

Piatra Singuratică

O formațiune naturală renumită este Piatra Singuratică, ea oferind un peisaj impresionant de formațiuni stâncoase. Uriașele stânci modelate de-a lungul secolelor de intemperii sunt cu adevărat o imagine deosebită. Frumusețea locului și puterea naturii oferă o experiență unică.

Pârâul de la Izvoare

Apa cristalină a pârâului de la Izvoare străbate peisajul superb. Malul apei, cascadele și traseul acestui pârâu printre copacii pădurii parcă ar fi rupți dintr-o poveste. O plimbare sau un mic popas în aceste locuri dominate de liniștea naturii pot fi foarte plăcute.

Barajul de la Zetea

Barajul de la Zetea este un sistem impresionant de protecție a apei, într-un peisaj frumos. Barajul încercuiește apa și oferă posibilitatea relaxării și plimbării în aer curat. De la înălțimea barajului se deschide în fața vizitatorilor o imagine panoramică a frumuseților din împrejurimi.